15 oktober 2018

App is gelanceerd in Appstore.

Voorlopig alleen voor de iPhone gebruikers. Later volgt de lancering voor de Android gebruikers.


1 DECEmber 2018

Eerste experts melden zich aan.

Er zijn mensen die betrokken zijn. Ondanks dat de app amper nog bekend is zijn er toch al een toenemend aantal mensen die de app downloaden en gebruiken. De eerste experts beginnen zich aan te melden. Het zijn mensen met verschillende achtergronden en motivaties om mee te doen.

21 maart 2019

Lancering in de pers.

Hoi, nu ik onlangs 53 jaar ben geworden en nu dus bezig ben met het 2e deel van mijn leven ga ik toch steeds meer nadenken over wat ik eigenlijk heb bereikt. En dan bedoel ik niet het verdiende geld of bijvoorbeeld de grootte van mijn bedrijf. Maar meer over wat er echt toe doet in het leven. En dat zijn toch vooral de menselijke dingen. De familie, de collega’s, mijn gezondheid, het huis waarin je bent opgegroeid enzovoort. 

En wat mij vooral veel voldoening geeft is andere mensen helpen. Sommige mensen zitten met problemen die voor mij eigenlijk vrij makkelijk op te lossen zijn vanwege mijn ervaring. Niet dat ik de wijsheid in pacht heb maar op mijn gebieden weet ik best veel. Op ander gebieden weet ik echt niet veel hoor. Daar heb ik zelf weer hulp voor nodig. En die manier van adviseren en geadviseerd worden vind ik een fijne manier van leven. 

Met deze gedachte in het achterhoofd ben ik een nieuw initiatief begonnen. Een platform waarom mensen elkaar kunnen helpen. Omdat het 2019 is en we nu erg leven op onze mobiele telefoon, heb ik het uitgebracht in een app. Helemaal van deze tijd nietwaar? De app heet Personhelp en is onlangs gelanceerd in de Appstore. Dus alleen voor de iPhone bezitters onder jullie. Mensen die op Android zitten moeten nog even geduld hebben tot er ook voor jullie een app beschikbaar komt. Wil je meer weten over mijn project dan kun je kijken op www.personhelp.eu

Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld. Samen kunnen we de wereld wat menselijker maken!

Jaap Santifort