Onze partners

 
 

Noon Design

Vinden, landen raken, delen van simpelweg iets willen kopen. Wij creëren, bereiken en richten doelgerichte en functionele sites, apps en campagnes.

Website
 

Tisan internetdiensten

Investeren in bedrijven die actief zijn op Internet, dat is onze passie! Naast deelnames in Drogisterij.net en Binckbank is Tisan Internetdiensten ook de trotse investeerder in PersonHelp.

Website
 

studio Curious 

Na 9 jaar ervaring aan bureau en klant. Dit is alleen maar gelukt met bestaande en nieuwe klanten in mijn werk. Ik help deze bedrijven met hun online marketing, van Strategie analyse en bepaling, coördinatie tot uitvoering van alle online marketing uitingen. 

Website
 

 

 

Yipyip

We stellen alles in het werk om de perfecte toepassing te ontwerpen en ontwikkelen voor zowel bestaande als nieuwe organisaties. Voor onze klanten en hun eindgebruikers kennen we schaalbare en moderne producten met zorg verwerkt . Onze onze voorliefde voor techniek en gebruik gaan over de mogelijkheden van de meest innovatieve oplossingen te komen.

Website
 

applE

Applicaties in de App Store zijn in het algemeen gericht op iOS-apparaten, zoals de iPhoneiPod en iPad , en maken gebruik van speciale specificaties van de apparaten. Toepasselijke bepalingen teape.

Website
 

Paypal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met alleen een e-mailadres, veiliger en eenvoudig online kunnen worden ontvangen en verzonden.

Website