Onze Partners

 
 

Noon design

Vinden, geïnspireerd raken, uitgelegd krijgen, Liken, delen of simpelweg iets willen kopen. Wij creëren, realiseren en optimaliseren doelgerichte en gebruiksvriendelijke sites, apps en campagnes.

Website
 

Tisan internetdiensten

Investeren in bedrijven die actief zijn op Internet, dat is onze passie! Naast deelnames in Drogisterij.net en Binckbank is Tisan Internetdiensten ook de trotse investeerder in PersonHelp.
 

studio curious 

Na 9 jaar ervaring aan bureau en klant zijde ben ik op eigen benen gaan staan. Dit is alleen gelukt door het vertrouwen van bestaande en nieuwe klanten in mijn werk. Ik help deze bedrijven met hun online marketing, van Strategie analyse en bepaling, coördinatie tot uitvoering van alle Online Marketing uitingen. 

Website
 

 

 

Yipyip

We stellen alles in het werk om de perfecte toepassing te ontwerpen en ontwikkelen voor zowel bestaande als nieuwe organisaties. Voor onze klanten én hun eindgebruikers ontwikkelen we schaalbare en moderne producten die met zorg onderhouden worden. Vanwege onze voorliefde voor techniek en gebruiksvriendelijkheid zoeken we altijd de grenzen van de mogelijkheden op om tot de meest innovatieve oplossingen te komen.

Website
 

Apple

Applicaties in de App Store zijn in het algemeen gericht op iOS-apparaten, zoals de iPhoneiPod en iPad, en maken gebruik van speciale specificaties van de apparaten. Applicaties zijn gratis of voor een vast bedrag te verkrijgen.

Website
 

Paypal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

Website