Expert worden

 
 

Meld je aan als Expert

Begin vandaag nog om andere mensen te helpen.

Naast een het goede gevoel dat je krijgt van andere mensen, krijg je ook nog een vergoeding voor de hulp die je geeft.

Heb je klanten nodig voor je eigen bedrijf? Dan is dit een goede manier om contact te leggen met mensen die hulp nodig hebben.

Naam *
Naam
Kies uit: Afslanken, Computers, Dieren, Geld, Hobby, Internet, Kinderen, Koken, Kunst, Opleiding, Sporten, Vakantie, of Werk.
Wat zijn je drijfveren, diploma's en wat is je ervaring?
 
 

Download de app

 
 

Problemen kunnen opgelost worden

Iedereen heeft problemen. En niemand loopt met zijn/haar problemen te koop. Want je wil goed voor de dag komen bij je vrienden en familie. Succes is belangrijk en dat wil je uitstralen. En als je dan een keer een vriend of vriendin in vertrouwen neemt om je problemen mee te bespreken, dan zal je merken dat die persoon je vaak niet echt kan helpen. Want problemen zijn vaak complex. 

Bij Personhelp zijn er meer dan 150 expert werkzaam die op elk gebied deskundig advies kunnen geven. Het gaat op de meest eenvoudige manier, namelijk via berichtjes op je mobiele telefoon. Dus je hoeft geen vrije dag te nemen om naar een adviesbureau te gaan. Je kan gewoon wanneer het jou uitkomt een vraag stellen aan een expert.

Je bent volledig anoniem voor andere gebruikers van de app. Niemand ziet elkaar en het is 100% veilig en vertrouwd. Je echt naam hoeven we niet te weten. Gebruik maar een alias zodat je nooit herkend wordt.

Appstore

Vanaf nu is de app van PersonHelp beschikbaar in de Appstore voor de Nederlandse gebruikers.

onlink_to_uscnze_small.png

Google play

Binnenkort beschikbaar